Cautare

1675 de rezultate pentru "info credit" (7.23 secunde)
De pilda, la unul dintre magazinele cu pricina, care afirma in reclamele sale ca orice persoana cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani poate beneficia de un credit de consum in limita a 20 de milioane de lei doar pe baza actului de identitate, vedem ca lucrurile nu stau chiar asa, spun membrii APC.
Rata de crestere a restantierilor, mai mare decat rata de creditare “Creditele restante urmeaza trendul cresterii creditarii, rata de crestere a restantierilor crescand insa in proportie mai mare decat rata creditarii, datorita inlesnirilor si relaxarii treptate a conditiilor de creditare (cum ar fi, de pilda, 'credit doar cu buletinul') si aparitiei restantelor din creditele acordate in anii trecuti“, explica Cristian Ionescu (foto), managing director, Coface Intercredit Romania.
Romanii sunt din ce in ce mai atrasi sa faca un credit sau sa plateasca pe loc o masina decat sa o achizitioneze prin leasing.
Sint convins ca nu vor creste atit de mult incit aceste credite in valuta sa fie inlocuite cu credite in lei, si atunci, in final, tot costul va fi preluat la nivelul beneficiarului de credit ", a declarat presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Ghetea.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un card de credit co-branded in colaborare cu Altex, destinat persoanelor fizice cliente ale companiei. Limita de credit este echivalentul in lei a maximum 5.000 de euro, cardul putand fi obtinut doar in magazinele din reteaua Altex.
Potrivit noii norme, la evaluarea bonitatii solicitantului, bancile vor avea in vedere ca angajamentele totale de plata lunare ale acestuia (principalul si dobanda) si ale familiei acestuia decurgand din contractul de credit, precum si din alte contracte de aceeasi natura, cum ar fi alte contracte de credit, contracte de leasing, contracte de cumparare de bunuri in rate, indiferent de creditor, sa nu reprezinte mai mult de 40% din veniturile nete lunare ale solicitantului si, dupa caz, ale familiei acestuia.
Biroul de Credit furnizeaza informatii reale, actualizate si consistente referitoare la persoane fizice care au contractat credite de la banci sau societati financiare, au achizitionat un produs in sistem leasing, au fost asigurate impotriva riscului de neplata de o societate de asigurari sau sunt abonate la servicii de telefonie fixa sau mobila.
Specificul Programului "Fermierul" este acela ca persoanele care nu pot inapoia creditul pierd utilajele cumparate prin credit sau ferma construita intra in proprietatea bancii.
Rezultate asemanatoare au reiesit si din calculele companiei Domenia Credit, potrivit carora peste 90% din tranzactiile imobiliare de pe piata romaneasca se fac cu banii jos.
Astfel, acestea le ofera credit ipotecar ca sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa in Romania. ... ßi romanii care lucreaza in alte state europene vor putea beneficia de acest credit, dupa ce banca se va extinde cu unitatile bancare.
"Bancherii sint zgirciti si fermierii nu pot accesa un credit avantajos pentru ei", a spus liberalul. ... "Exista un proiect de lege referitor la infiintarea caselor de credit rural.
"Bancherii sint zgirciti si fermierii nu pot accesa un credit avantajos pentru ei", a spus liberalul. ... "Exista un proiect de lege referitor la infiintarea caselor de credit rural.
De asemenea, a simplificat si documentatia necesara pentru obtinerea unui astfel de credit, fiind necesare acum numai buletinul sau cartea de identitate si adeverinta de salariu ori talonul de pensie.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
Pe langa aceasta oferta speciala, unica pe piata cardurilor de credit, EFG Retail Services a dezvoltat in ultima parte a anului diferite promotii la comerciantii parteneri, clientii beneficiind astfel de credite in 12 rate fara dobanda sau cu o dobanda de numai 9.9% pentru creditul Super Prompt, in functie de comerciant Mai mult, incepand cu noiembrie 2006, in parteneriat cu MediaGalaxy, acelasi IFN ofera posibilitatea clientilor de a plati avans 1 leu si de a ridica imediat produsul.
Investitorii pot cumpara actiunile societatilor listate la bursa si pe credit, prin tranzactii in marja. ... Potrivit noilor reglementari de pe piata de capital, actiunile societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pot fi cumparate de investitori si pe credit, prin intermediul tranzactiilor in marja.
Clientii Raiffeisen Bank, de exemplu, care contracteaza in perioada 15 ianuarie-28 februarie un Credit Flexi (credit de nevoi personale nenominalizate) beneficiaza de o reducere de 3% (pentru cel cu o valoare de 10.000 de euro, pe zece ani), respectiv 1% (pentru cel cu o valoare de 5.000 de euro, pe zece ani).
Decizia bancii centrale de a elimina obligativitatea achitarii avansului de 25% la creditele imobiliare, corelata cu o posibila intrare pe piata a bancilor de credit ipotecar, va conduce la cresterea numarului de credite pentru locuinta si, implicit, la scaderea chiriilor cu 10-20%.
In general, in momentul in care v-ati hotarat asupra unei anumite marci si a unui model de autoturism, dealer-ul va ofera posibilitatea de a contracta un credit/leasing cu o anumita institutie financiara agreata.
Perioada de creditare poate ajunge pana la 10 ani, iar contractul de credit se poate face in lei, euro sau dolari si se ramburseaza in aceeasi moneda, fara costuri suplimentare.
google-analytics.com